Per què fer un blog?

Començar a fer un blog, com començar gairebé qualsevol cosa, és un moment exquisit, sagrat. Un moment de tensió. És una declaració d’intencions, el silenci abans de la música. És però també un alliberament, un tornar a la calma. És un voler parlar, un voler generar, un voler compartir i un voler mostrar-se.

Però, i aquest neguit? I aquest desig? És sentit del deure? Desig exhibicionista? Pur avorriment? Aquesta cosa sí, ve de dins, i ve generada per una necessitat. Com ho és tota manifestació artística. Necessitat per comprendre, per comprendre’ns i per seduir amb idees que ens il·luminen a cada pas i ens guien cap a un camí que creiem ple de sentit.

Perquè l’educació en les arts, en i des de la creativitat, desinteressada i necessàriament ètica, conté l’aliment bàsic per a la vida. Aprenguem a ser, que ja ens vagarà d’aprendre a fer. De fet, una porta a l’altra.

Potser res millor que una dansa del gran mestre Bach, estàtica, atemporal, errant, plena de silencis i plena de direccions, per expressar aquesta expectació, desconcert i desig d’aprendre i compartir.

Aviam cap a on ens porta!

Vols escoltar una versió pròpia amb flauta de bec? 🙂

(Flauta Denner Alto 415Hz, Jacqueline Sorel)

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s